top of page
kanelbolle og skoleoblle på benk med vann_edited.jpg

Servering på Rustadsaga

Servering i kaféen.

​

På Rustadsaga er vi mest kjent for våre langtidshevede, hjemmelagde boller med ekte meierismør og økologisk rørosmelk i deigen. Vi har til enhver tid skoleboller, solskinnsboller, mandel- og bringebærbolle samt kanelbolle med melis eller perlesukker i disken. I tillegg liger vi å prøve nye ting, så du finner som regel også en eller to andre varianter av boller.

​

Vi har også knallgode vafler som serveres med et utvalg av syltetøy, økologisk rørosrømme eller brunost. 

​

Er du ute etter lunsj har vi et bredt utvalg av påsmurte rundstykker og baguetter - alt med nøye utvalgt pålegg og hjemmelagde dressinger. Vi har også wienerpølse og det hender at vi har suppe eller annen varmmat tilgjengelig - bare spør! 

​

PS: Alle våre påsmurte kan lages glutenfri og vi har både glutenfri eplemuffins, kokosbolle og gluten-og laktosefri bolle. Si fra i disken så ordner vi det.

_50A2732.jpg
_50A2752_edited.jpg
_50A1893.jpg
Golden Light Bokeh

Julemiddag

Torsdager i november og desember serverer vi julemiddag på Rustadsaga. Disse datoene må du reservere bord. Vi har bordsetting kl 16.00, 16.30, 18.00 og 18.30. 

​

For å reservere kan du sende e-post til marte@rustadsagasportsstue.no, melding på facebook/instagram eller si fra når du er innom. Husk å si antall personer og tidspunkt dere kommer på, samt evt allergener.

​

Meny: 

20.november: Juletallerken med ribbe  // riskrem            545,- 

27.november: Juletorsk // tilslørte pepperkakepiker.      445,-

04. og 11. desember: Pinnekjøtt // karamellpudding      695,- 

​

Prisene er for både hovedrett og dessert inkludert kaffe/te.

​

Barn får enten halv porsjon eller pasta med kjøttboller og tomatsaus (si fra når du reserverer)

Vegetaralternativ: Saltbakt sellerirot med likt tilbehør som julematen 

​

Vi har alle rettigheter til servering (øl, vin, brennevin)

dekket bord 2.jpg
bottom of page