
Servering på Rustadsaga
Servering i kaféen.
​
På Rustadsaga er vi mest kjent for våre langtidshevede, hjemmelagde boller med ekte meierismør og økologisk rørosmelk i deigen. Vi har til enhver tid skoleboller, solskinnsboller, mandel- og bringebærbolle samt kanelbolle med melis eller perlesukker i disken. I tillegg liger vi å prøve nye ting, så du finner som regel også en eller to andre varianter av boller.
​
Vi har også knallgode vafler som serveres med et utvalg av syltetøy, økologisk rørosrømme eller brunost.
​
Er du ute etter lunsj har vi et bredt utvalg av påsmurte rundstykker og baguetter - alt med nøye utvalgt pålegg og hjemmelagde dressinger. Vi har også wienerpølse og det hender at vi har suppe eller annen varmmat tilgjengelig - bare spør!
​
PS: Alle våre påsmurte kan lages glutenfri og vi har både glutenfri eplemuffins, kokosbolle og gluten-og laktosefri bolle. Si fra i disken så ordner vi det.




Julemiddag
Torsdager i november og desember serverer vi julemiddag på Rustadsaga. Disse datoene må du reservere bord. Vi har bordsetting kl 16.00, 16.30, 18.00 og 18.30.
​
For å reservere kan du sende e-post til marte@rustadsagasportsstue.no, melding på facebook/instagram eller si fra når du er innom. Husk å si antall personer og tidspunkt dere kommer på, samt evt allergener.
​
Meny:
20.november: Juletallerken med ribbe // riskrem 545,-
27.november: Juletorsk // tilslørte pepperkakepiker. 445,-
04. og 11. desember: Pinnekjøtt // karamellpudding 695,-
​
Prisene er for både hovedrett og dessert inkludert kaffe/te.
​
Barn får enten halv porsjon eller pasta med kjøttboller og tomatsaus (si fra når du reserverer)
Vegetaralternativ: Saltbakt sellerirot med likt tilbehør som julematen
​
Vi har alle rettigheter til servering (øl, vin, brennevin)
